tisdag 5 juli 2011

Dag 278 - Småpryttlar

Projektet är uppe igen! Jag var bara tvungen att småsura litegrann, och alla som känner mig vet ju att jag aldrig skulle ge upp! ;)

Enligt ett tidigare inlägg så lade jag ju ner projektet. Det inlägget fick jag ta bort illa kvickt eftersom någon stackars ensam själ därute tog väldigt illa upp och jag fick mig en otrevlig känga minsann! Jag visste inte att min personliga blogg var så livsavgörande för denne person, och eftersom jag inte vill väcka anstöt eller skapa mig ovänner så valde jag att göra det enda rätta(?). Jag ska självklart bättra mig och noga tänka efter vad jag skriver för personliga saker på min egen blogg i fortsättningen! :)

Idag har jag slarvat. Jag erkänner. Dock är det inget allvarligt och skall åtgärdas under ickesäsong. Det gäller antennhålet som jag, dumt nog, lämnade som det var när jag gjorde karossjobbet och litade helt på att det var korrekt...det var det tyvärr inte. Jag blev nu tvungen att lägga igen hålet med lite epoxy och pensla över det med lite orange färg som inte riktigt har rätt nyans. Det får vara så tills jag kör "uppsamlingsheatet" till vintern och rättar till alla saker som nu blir lite hastigt fixade. Jag försöker dock att vara så noggrann som tiden medger!Man ser ju tydligt var jag lagt färgen. Detta kommer nog att skymmas av antennen, och ska självklart slipas till och målas med rätt färg senare. Får nog försöka tig:a igen det hålet lite försiktigt...En ny originaltändkabelsats på plats också. Skönt att den tidigare, lite muppiga, satsen nu är borta. Skillnaden är bl.a. att anslutningarna på denna är vinklade, vilket gör att de inte tar i plåten ovanför och därför inte skavs sönder. Dessutom är ju hattarna gjorda i hårdplast (minns inte namnet på materialet...bakelit?) vilket gör att det är avsevärt lättare att trycka fast dem på stiften. Att allt dessutom ser snyggare ut gör ju inte saken sämre!Lister till motorhuven ligger och göttar till sig. Har även lister till droppkanterna. Även den här laddningen blev svindyr och nu ekar det i plånkan minsann...fast vad gör man inte för att det ska bli bra? Har förresten avskaffat semestern den här sommaren. Måste jobba och få in deg, för nu har det dragit iväg nåt så ini...ja...DET, ja!!!

Vidare så har jag fortfarande problem med dörrgummilisterna. Originallisten som sitter i höger dörröppning börjar gå till sig efter att ha suttit där några veckor, men listen jag fick hem i förra veckan är jobbig ännu. Hoppas att det inte dröjer alltför länge innan eländet ger vika...annars får jag be någon på utsidan stänga dörren varje gång jag ska iväg...hehe.

GLAD SOMMAR!

3 kommentarer:

Holstcollection sa...

YES!!
Jag kände på mig att det bara var en tillfällig formsvacka, jag känner dig ju faktiskt!
Kul att set hur fint allt blir :-)
Denna 02:a är snart ute på gatorna och glänser.
/Lars

Leif sa...

Phu...Gott att det bara var ett skrämselskott. Du gör ett kanonjobb. Jag ser inte fram emot att du blir färdig (inte riktigt, inte än i alla fall). Keep up the good work / Elof

Kribbe sa...

Haha...jaaaani...jag ska ju inte sticka under stol med att bägaren börjar rinna över...fast så illa är det inte så jag rent av struntar i bilstackar'n. Less måste man ju få bli ibland. Färdig ska den bli om jag så ska bli pensionär på kuppen. "Tyvärr" har jag ju ett annat projekt i pipen och jag börjar bli grymt sugen på att dra igång med den kärran! :)
Tackar för alla trevliga kommentarer! :)