söndag 30 november 2008

Dag 73-74 - Överraskning

Vänstersidans ... vad ska man kalla det? ...är nu på plats. Har bara stödpunktat den i väntan på att skärmkanten kommer på plats. Då ska allt passas in på riktigt. Skulle nog gjort detsamma på andra sidan också men det funkar nog ändå!


...Så var det bagagerumsgolvet då. Förberedning i form av uppstagning av själva bagageutrymmet är en nödvändighet. Krysstag syns på bilden ovan.Eftersom vaggan är infäst i kofångarfästena och golvet nu ska bort så blev det tvunget med en omplacering av denna. Här har jag flyttat fram hela fästet till bakvagnsinfästningen.Och här är då själva överraskningen. Balken är mycket rostig och måste bytas. Får flytta fram vagginfästningen ytterligare ett steg och kapa bort balken. (Har i skrivande stund gjort det)Helgens skörd.

Hela arbetet med karossen börjar kännas snudd på färdigt nu så därför har jag börjat scouta blocket och ebay efter intressanta komponenter som ska på i framtiden. Bl.a. vilka fälgar som ska på, hur mycket trim motorn ska få (tidsenligt trim), hur mycket bilen ska sänkas m.m.
Börjar se ljuset!!! :)

Inga kommentarer: