måndag 18 februari 2013

Årets Klassiker 2012!
Nu haglar det in trevliga överraskningar! Inte nog med att Klassiker skrev ett åttasidigt reportage, gav min bil förstasidan och nominerade bilen till "Årets Klassiker 2012"...nej nu gick vi (jag och bilen) och VANN hela alltet! Wohoo! Fantastiskt roligt! Tack till er alla som röstat fram min bil! :)

Läs mer på Klassikers sida: http://www.klassiker.nu/lasarnas_klassiker/bmw-2002-tii-blev-arets-klassiker samt: http://www.klassiker.nu/lasarnas_klassiker/en-narmare-titt-pa-tii

Stort tack också till min mor som utan min vetskap kontaktade tidningen Klassiker och ju därför måste anses ligga bakom allt detta "ståhej" i någon mån! ;)

I sommar blir det till att försöka tajma in många bilträffar. Det känns som att det kan finnas intresse därute av att se kärran i verkliga livet! Vi ses!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Väldigt kul att du vann detta. Min favorit alla dagar i veckan. Jag försökte rösta härifrån men lyckades aldrig.
Måste fråga en sak b ara. Ärt det fälgarna du fick av mig som sitter på bilen just nu?
Och en grej till: Om det är så att du behöver något speciellt till din LandCruiser och du hittar det här nere eller om du vill att jag letar efter något speciellt behöver du bara fråga så ska jag göra vad jag kan.
Hälsningar Staffan Håkansson.

Kribbe sa...

Tjenare!! Kul att höra av dig!

Nej det är inte de fälgarna. De här har suttit på en e21:a och har egentligen fel ET. Ska montera de fälgarna du bidrog med så snart jag fixat till dem! :)

Tack för erbjudandet om att leta delar! Australien är ju ett LC-paradis! Just nu letar jag originalservostyrning men det funkar ju tyvärr inte ifrån Australien eftersom ni sitter på fel sida! ;)
Ska ha dig i åtanke. Vi håller kontakten! KUL!

NK sa...

Du får gärna besöka Tjolöholm classic motor show tillsammans med Bmwcs, jag inte bara tror utan vet att det är flera som vill ha med din bil i West's monter.

Mvh NK

Ps Helt rätt bil som vann tävlingen!

Kribbe sa...

Tack!

Vi får se hur det blir med Tjolöholm i år. Har inte tagit nåt fast beslut än. Kul att höra att många vill ha med den dock! :)