onsdag 30 mars 2011

Dag 250 - Inredning

Nu är det löjligt mycket hattande fram och tillbaka. Detta beror till viss del på renoverarens begynnande lesshet och att jag tycks missa att beställa ALLT jag behöver i ett svep så jag kan få ihop nåt nångång och inte bli stående p.g.a. att jag missat nån lite fjantig detalj.

Idag var det dörrsidorna som fick sig en omgång. Eftersom det mig veterligen inte går att få tag på nya dörrsidor så bytte jag bara masoniten bakom. Dessa var nämligen helt förstörda i nederkant och liknade mest smiskad, blöt kartong. Nytt fick det bli!


Baksidan. Oljehärdad masonit. Spikrak och fin nu...


Framsidan. Vinylen är helt ok, men kromlisterna är fula. Inte så mycket att göra åt det i det här läget dock. Vi får se om jag snubblar över några fina sidor i framtiden, men de här får duga i nuläget.
Synd att jag fortfarande inte fått kameralinsen ren bara...Generatorn också på plats. Beställde ny bussningssats av någon amerikan på eBay, men den passade givetvis inte utan modifikation. Hade alltså kunnat svarva till en själv. Distansen är där för att jag har fel generator, men det hajade jag inte förrän jag hade renoverat hela skiten....så den får också duga i dagsläget. Detta får korrigeras i framtiden...

6 kommentarer:

NK sa...

Blir riktigt nice detta!

Finns det inte dörrpaneler att beställla här
http://www.wallothnesch.com/e/frameparts.htm

Vet att det finns en till sida som har till massa bmw bilar som 02 e21 e12 mm även innermattor. För mig d3en var engelsk. Men kommer inte ihåg kan kika på det ifall du vill

Mvh NK

Kribbe sa...

Du har helt rätt. Jag har missat det...men...de kostar ju dryga fyra papp...så...nja...inte nu...inte nu... ;)

NK sa...

Vad är det för generator?
Dus skrev att den inte var org?

Mvh NK

Kribbe sa...

Nåväl...original är det, men den kommer från en icke-tii.

NK sa...

Här har du länk till ett ställe för paneler, golvmattor mm

http://www.worlduph.com/hubpageBMW.htm

Mvh NK

Kribbe sa...

Tackar!

Har du sett vad de kostar? 4000:- per dörrsida, och då får man inte ens med kromlisterna utan man måste använda sina gamla...och det är ju de jag behöver byta ut. Själva vinylen är det inte några större fel på! :)