torsdag 26 augusti 2010

Dag 213 - Elprylar

Idag har många smådelar kommit på plats. Har dragit på mycket av detta för att det är lite halvtråkiga jobb...men, men...det ska ju göras det också!Blinkersarna är ihopsatta. Tycker nog att packningen är onödigt tjock och svulstig. De hade gott kunnat banta ner den lite tycker man.
Insatsen är blästrad och lackad. Distanserna i bägge ändarna gjorde jag av urborrade mutternitar som filades till. Har också satt mutternitar i skärmarna och hela kalaset skruvas numera fast med maskingängad skruv. Allt för att undvika de äckliga plåtskruvarna som ska malas in i stackars plåten.Kabelhärva till "proppskåpet". Ser värre ut än vad det är. På baksidan av säkringsdosan finns det färgmärkning som talar om vart allt ska. Dom e allt lite småfiffiga ibland Joddlarna! :)Fattas bara säkringar...och så lite ström på det!Bakljusen kom på plats även dom. Kromet kan väl vara bättre men det får bytas ut eftersom. Lite polering fick duga i detta läget."Idioten ska lägga in de gamla mattorna också!!!!"
-Nej...det är bara för att se vart allt ska vara. Ska beställa nytt material och sätta symaskinerna i arbete. Alldeles snart...vänta bara!

Sorry för taskig bildkvalitet, men jag glömde kameran och min Nokia klarar inte bättre...

Inga kommentarer: