fredag 27 november 2009

Dag 149-150 - Lackeringsdags!

Så kom då äntligen dagen. Bilen är nu överlämnad till PaintWorx och undertecknad har inte så mycket mer att orda om det. Hoppas det inte tar alltför länge, och att det blir bra! :)Kass bild, I know...Eftersom det inte existerar något som heter "Latsida", så har jag börjat riva rovan. Ser hyfsat bra ut, fick dock slå ut treans kolv ur loppet och inser att det nog blir tal om borrning. Nåväl...det blir nog bra. I övrigt ser det rätt frisk ut för att ha stått och häckat i en ladugård i evigheter.

5 kommentarer:

Min_P1800 sa...

Hejsan.
Hittade din blogg av en slump. Måste kännas i hela kroppen när man får skicka karossen till lackeraren. Själv har jag ett par år kvar tills det är dags för lack.

Jag såg att du har ungefär samma upplägg på renoveringen som jag tänker mig, men som sagt, du ligger före. Rubriken "Save a wreck" skulle även ha passat mitt objekt.

Du kan titta in på min blog så får du se, klicka på "P1800". Det är visserligen inte någon 02:a, men en Volvo P1800-61. Att jag haft en 2002:a tidigare gör din blogg mer intressant. Dock hade min mer 80-tals look...

roger2002tii sa...

Hej Kristian.
Jag måste börja med och berömma din blogg, du berättar verkligen i detalj om renoveringen av din 02-a.
Mitt objekt, som jag renoverar är också en 2002tii från 72. Så jag bara följer din manual, för min är tyvärr lika dålig i plåten som din var. Jag såg att du hade gjort en avdragare för dörr sprintarna. Man skulle inte kunna få låna det?
Självklar står jag för frakter o div omkostnader. Har du delar som du fått över så är jag intresserad hör bara av dig.
Tack än en gång från en lika tokig renoverare.

Kribbe sa...

Tjenare Roger!

Tack för de orden! :)

Avdragaren...hmmm...vet inte ens om jag har kvar den, men jag kan kolla upp det och återkomma!

Jag har en hel drös med reparationsplåt som aldrig kom till användning. Har bild på allt om du vill att jag ska maila över?

roger2002tii sa...

Jag skicka bilder på det du har kanske är det något som fattas oss mig.

roger2002tii sa...

Hejsan o God Jul.
Har du hittat några bilder på överblivet material samt om gångjärns avdragarna har kommit fram?
Själv har jag kommit halvvägs med min kaross. Får väl lägga på ett kol om jag ska komma ikapp dig.
Hälsar Roger
roger.fredriksson@dalsland.se