lördag 7 november 2009

Dag 142-144 - Klart!

...nåja...inte hela projektet då alltså...

Efter totalkatastrofen med Würth så kändes det bra att jobba med produkter som håller vad dom lovar, nämligen Hagmans. Som tur var fäste Body Elastic på fiaskobodyn så det var bara att dra på två lager till och sen lackera på det. Fatta att min nolltvåa kommer att vara nordbhutans absolut mest rostskyddade bil. Det ligger väl en sisådär fem lager body på undersidan nu. Kan ju bara meddela att kärran lagt på sig några kilon...hehe.


På hugget! Tro't eller ej, men hörselskydd är faktiskt nödvändigt när man lägger på body...det låter högt som attan...ett skärande ljud, och tinnitus har jag redan nog av som det är!Att dom har tänkt till på Hagmans (Eller Carusol, eller vad dom nu vill kalla sig). I och med att bodyn är blålila när man lägger på den så blir det ju sååå mycket lättare. När den är klar och överlackeringsbar har den blivit svart.Lackerat undertill
UndertillLackerat i bagageutrymmet.

Planen nu är att dra alla bromsledningar under bilen och sedan ta ner den från vaggan. Ska göra en temporär kärra för transporten till lackering. Nu börjar det närma sig! Wohoooo!! :)

Inga kommentarer: