tisdag 15 september 2009

Dag 123-124 - And the winner iiiiis...

WÜRTH!!!

Efter att ha provat fyra sorters underredsbehandling har jag äntligen hittat det jag söker...eller...så nära det går att komma i alla fall. Geggorna heter:

  1. Hagmans Carosol Body Elastic - en bra produkt, som tyvärr inte ger någon struktur utan blir helt slät. Känns som att den bygger minst av alla produkter dock.
  2. Teroson Terotex 2000 - Säkerligen också en bra produkt, men den ger heller inte någon struktur. Dock blir den ganska gummilik.
  3. Würth Body 5000 - Ger struktur och blir mycket gummilik. Går att applicera med vanlig spruta som man kan köpa i princip varsomhelst.
  4. 3M 08868 - Verkar också vara en riktig kanonsörja. Blir hårdare än Würths, men nackdelen med denna är att man bör ha en specialspruta. Den vanliga typen kläggar igen hyfsat snabbt. Ett aber är att den specialsprutan inte verkar gå att köpa löst, utan man måste enligt Lackman i göteborg köpa ett sexpack...har ni hört så dumt??Alla produkter är överlackeringsbara och kostar allt mellan 100-130 bagis.Slutväxeln är isärtagen, blästrad och lackad...utanpå alltså. Innanmätet ser svinbra ut och eftersom allt kändes tight så packar jag bara om den. Lagerbyte känns inte nödvändigt och det är ju bra eftersom det är lite meck att shimsa in allt.Vidare har undertecknad roat sig med att fixa till småskavanker som uppstått p.g.a. taskig passform på vissa ställen. Har också hängt på huven och ska fixa till fronten så den stämmer med huven.

Har också fått napp på några tak, så det blir snart affär. Efter takbytet kan det väl ändå inte vara nåt mer sen....hoppas jag! :)

Inga kommentarer: