lördag 9 maj 2009

Dag 102 - Inpassning

Inpassning är kul...ibland...men det kan också bli lite tradigt. På med skärmen, mäta, på med fronten, mäta, av med skärmen, fixa, mäta, på med skärmen, mäta, av med fronten, fixa, på med dörrarna, passa in, mäta, konstatera, bli arg, av med skiten igen, mäta, kolla, fixa, trixa, skita, på med allt igen, slita sitt hår, justera, passa in, av med allt igen, gå ut och skrika till gubbarna på andra sidan ån, gå in igen, slänga på allt.......och till slut passar nästan allt! :)Dörrarna inpassade mot bakre skärmflyglarna. Cirka 4 mm mellanrum blir bra. Framskärmarna inpassade mot dörrarna. Fronten injusterad mot skärmarna...och här kommer ett problem:Det blir en jätteglipa på ena sidan. Bilden ljuger lite, för den blir inte så här stor men inte långt ifrån. Dessutom är lutningen på frontens övre del felaktig och punktsvetsar har lossats för att det ska gå att vrida in den till rätt lutning. Jag vill ju ha så lite spackel som bara möjligt!

Det ser lovande ut. Det blir lite fram och tillbaka med på- och avskruvande ett tag nu innan jag återigen kan rulla in i lackboxen för rostskyddsbehandling medelst Body Elastic.

Ser fram emot det! :)

2 kommentarer:

jan sa...

Köpte en h bakskärm på BMW som jag snabbt lämnade tillbaks för den var så dålig.
Vänster, hade jag hittat en gammal på ebay och det var stor skillnad.

Kribbe sa...

Ja det är verkligen tråkigt när man betalar så fruktat mycket pengar för dom. Speciellt trist är det att Mobile Tradition inte vill ta nåt ansvar, utan bara svarar med att man minsann ska vara glad att det finns nåt ö.h.t.

Trist kundbemötande